Huidcoach Amber - hannah blog - hannah huidcoach - huidcoach amber

Welkom op hét hannah blog. Mijn naam is Amber van de Mheen en ik ben huidcoach en docent. Op mijn 16de ben ik als stagiaire begonnen bij hannah en here I still am!

Met veel liefde doe ik mijn werk. Door de jaren heen heb ik veel geleerd over de huid en eigenlijk alles wat daar omheen erbij hoort. Ik heb veel mensen ontmoet en veel mensen gelukkig en vooral zelfverzekerder mogen maken over hun huid. Jong, oud, mannen, vrouwen, want huidverbetering is voor iedereen! Ik heb veel huidproblemen gezien en behandeld, maar ook veel jonge mensen geleerd dat het verzorgen van je huid al op jonge leeftijd begint.

Graag neem ik je mee in mijn wereld door je op een leuke manier tips & tricks te geven over de huid en meer… Ik hoop dat je net zo enthousiast wordt als ik en je ook echt iets opsteekt van mijn kijk op de huid. Heb je een vraag over je huid of is er een bepaald onderwerp dat ik echt niet mag overslaan op dit blog? Stuur mij een mail via huidcoach@hannah.nl. Ik wens je veel lees- en natuurlijk ook smeerplezier!