Kissable lips

By december 29, 2017Huidcoach Amber
Full Lips hannah - New years eve kiss - hannah huidcoach - hannah blog

Happy new year!

Het is bijna zover, de jaarwisseling! Nog even de laatste boodschappen doen, want op oudejaarsdag bakken mijn schoonzus en ik altijd oliebollen. Op die dag hebben we geen tijd om aan andere dingen te denken dus! We hebben tijdens het bakken de grootste lol om hoe de oliebollen eruit zien, iedereen komt langs om te proeven of we brengen ze gewoon langs. Waar het om draait, is het lachen en samenzijn. Aan het einde van de dag spring ik onder de douche om die oliebollen lucht van me af te wassen en trek ik mijn kledingkast open. Het is dè avond waarop je ongegeneerd en over de top in glitter & glamour gekleed kunt gaan, dus doe ik dat ook. Nu blijf ik gewoon thuis hoor, geen chique feest ofzo, maar wel in de glitter!

Kissable lips

Om 12 uur is het zover en mag je iedereen een gelukkig nieuwjaar gaan kussen. Heerlijk! Maar wel fijn als je lippen ook kissable zijn. Je wilt natuurlijk niet iemand zijn wang “open halen” met lippen als schuurpapier. Wat kun je eraan doen? Als eerste de lippen peelen met een milde peeling zonder korrels. De Enzymatic Skin Peeling is hier mooi geschikt voor. De peeling verwijdert de dode huidcellen op een milde manier. Tijdens de peeling ervaar je een prikkelende sensatie en dat is in dit geval juist goed. Het geeft aan dat de bruggetjes waarmee je dode huidcellen met elkaar verbonden zijn worden opgelost. Ze komen los te liggen en je neemt het af met een goed warm doekje. Het effect? Soft kissable lips!

Time to feed those lips

Nu je lippen lekker zacht zijn, is het natuurlijk wel belangrijk om dit zo te houden. Tijd voor de Full Lips. Deze zijdezachte lippenbalsem bevat de plantaardige werkstof Sepi-lift. Dit geavanceerde ingrediënt zorgt ervoor dat de huid van de lippen intensief wordt verstevigd, verzorgd en beschermd. De zijdezachte balsemtextuur zorgt voor vollere, zachte en mooie glanzende lippen! Om 10 voor 12 ren ik nog even snel naar de spiegel en smeer een beetje bij. Wel jammer dat al dat prachtige vuurwerk geen UV-stralen afgeeft, want de Full Lips bevat ook een medium zonnefilter als in een SPF 15. Het beschermt de lippen het hele jaar door tegen UV-straling en houdt ze daarmee gezond en langdurig jeugdig.

Goede voornemens?

Zelf doe ik niet aan goede voornemen, maar voor degene die het wel doen: succes met het bereiken ervan! Mijn nieuwjaarswens voor jullie is, genieten van het nieuwe jaar en maak er een knaller van! Kus wie je kussen wilt en wees gelukkig. Maak lol en lach iedere dag. Maak fouten en leer ervan én zeg nooit dat je het niet geprobeerd hebt. Op naar een jaar vol uitdagingen, gezondheid, liefde en geluk. Happy new year!