vaderdag_hannah_huidcoach

De derde zondag van juni is dé dag waarop jouw held in het zonnetje wordt gezet. En je wilt vast een cadeautje geven, maar wat? Een stoere geur of een goede fles whisky? Een nieuw scheerapparaat of ga je toch voor een vrolijk paar sokken? Voor je mams was het eigenlijk veel makkelijker om een cadeau te bedenken, want met een rijk serum, een huidverbeterende crème of een heerlijk geurende doucheolie maak je al gauw iedere vrouw blij. Ach, uiteindelijk gaat het niet om het cadeau, maar om het gebaar toch? Alleen willen we stiekem onze papa’s wel verwennen met een mooie verrassing, want dat verdient hij!

De wasstraat doet het altijd goed

Weet je wat een leuk en origineel idee is om je vader te geven zonder in de traditionele sokken of drank te belanden? Een cadeaubon voor een auto- én gezichtswasbeurt! Jij zorgt ervoor dat zijn auto gewassen en helemaal schoon wordt en geeft daarbij ook een Cleansing Oil, zodat je vader ondertussen zijn eigen huid eens door de wasstraat kan halen. De Cleansing Oil is een effectieve gezichtsreiniging die vooral ook heel makkelijk is; precies wat vaders fijn vinden! Hij brengt de olie met zijn handen aan op een droog gezicht. Vervolgens maakt hij z’n handen nat om daar de olie mee te mengen op zijn gezicht. Dan nog even een plens water erover heen en klaar. Een kind, oh nee je vader, kan de was doen! Ook kan je oudeheer de Cleansing Oil gebruiken om mee te scheren. Het ingrediënt Dermofeel zorgt namelijk voor een verhoogde verdraagzaamheid van de huid en dus minder kans op rode bultjes en vlekjes. Zo slaat-ie twee vliegen in één klap!

Eerst reinigen, dan polijsten

Heel leuk allemaal, alleen hoe krijg vaders nu aan een reiniging? De kans is zeer groot dat je moeder de Cleansing Oil inpikt, omdat je vader het toch “te veel gedoe” vindt. Een crème wil hij misschien nog wel gebruiken, maar dat reinigen… Dat is het allerbelangrijkste pap en ook o zo makkelijk! Je gaat toch ook niet je auto polijsten als-ie niet gewassen is? Als dit je antwoord is, kan ik je verzekeren dat hij zich toch bedenkt en je cadeau met veel plezier gaat gebruiken. En zo verwen je op Vaderdag jouw grote held met zowel een schone auto als een schone huid. Happy Father’s Day!