Happy after Valentine!

By maart 23, 2018Huidcoach Amber
Zwangerschapsmasker - wat kun je doen aan zwangerschapsmasker - hannah blog

Valentijnsdag is een dikke maand geleden en dat houdt in dat de zwangerschapstesten de winkels weer uit vliegen. Vier jaar geleden rond deze tijd kochten wij er ook een. Nou eigenlijk drie. Eerst deed ik twee keer een test met de bekende blauwe streepjes, maar dat vond ik onduidelijk. Zag ik het nu wel of niet? Toen dacht ik, we knallen er nog een keer wat geld tegenaan en we halen een ja of nee test. Veel makkelijker! Dat had ik natuurlijk beter meteen kunnen doen. Dat had ons best wat geld gescheeld, maar ach, we moeten de economie draaiende houden. Ben jij nu één van de gelukkigen die een JA op het scherm heeft staan? Gefeliciteerd! Nu tijd voor wat tips om je huid mooi door je zwangerschap heen te helpen.

Zwangerschapsmasker? Liever niet!

Tijdens je zwangerschap is je huid door de hormonen extra gevoelig voor het ontwikkelen van pigmentvlekken. Misschien beter bekend is het zwangerschapsmasker. Maar niet iedereen krijgt direct zo’n masker. Je kunt ook hier en daar wat pigmentvlekken krijgen, maar dat is ook niet de bedoeling. Wil je dit zo veel mogelijk voorkomen? Zorg er dan voor dat je je huid iedere dag goed beschermd met één van de Sun Perfection producten. Ook als je naar je werk gaat. Je denkt misschien dat je dan geen SPF nodig hebt, alleen niets is minder waar. Zelfs als je achter het glas zit, kan de zon schade aanrichten die je liever niet wilt. Het fijne aan de Sun Perfection lijn is dat het een huidverbeterende crèmes zijn mét SPF. De huidcoach kan je adviseren welke crème het beste bij jouw huid past om haar te blijven verbeteren en tegelijkertijd ook te beschermen tegen die onsierlijke pigmentvlekken.

Om preventief de pigmentvlekken tegen te gaan die zich tijdens je zwangerschap kunnen ontwikkelen, is het Opulence Serum een aanrader. Het Opulence Serum met daarin het topingrediënt Wonderlight pakt huidverkleuringen en pigmentvlekken effectief aan. Niet alleen je buik, maar ook je hoofd zal misschien iets boller worden en daarom is de vitamine C (maar liefst 20%!) uit het Opulence Serum ook heel geschikt tijdens je zwangerschap. Dat zorgt er namelijk voor dat je huid zijn stevigheid behoudt. Tweemaal daags een paar druppels van dit serum is voldoende om jouw huid zo egaal mogelijk je zwangerschap door te helpen. Happy pregancy!

Lees hier het geheim van Kim Kötter tegen zwangerschapsstriemen!