Tips voor een mooi gebruinde huid!

By maart 30, 2018Huidcoach Amber
Cell Active doorbloedingscreme - Sun Perfection - creme met spf

I smell spring

Wat heerlijk, de zon begint steeds warmer te worden en de temperatuur gaat langzaam maar zeker omhoog. Wat hebben we hier toch lang op gewacht. Om nu in zomerkleding te lopen is het nog iets te vroeg, al is de pakketbezorger wel weer vriend aan huis. Je kunt je zomerse outfits beter alvast in huis hebben, denk ik altijd maar. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk! Ook voor je huid wordt het tijd om zich voor te gaan bereiden op het mooie weer wat komen gaat. Wil jij een vlekkeloze en mooi gebruinde huid deze lente en aankomende zomer? Dan heb ik hier een paar tips!

Red head

Door de doorbloeding in je huid zo egaal mogelijk te krijgen, wordt de kans op die onsierlijke pigmentvlekken velen malen minder. Pigmentvlekken doen je ouder lijken dan dat je bent en dat willen we natuurlijk niet. Geef daarom de doorbloeding van je huid een boost door een maand lang iedere avond de Cell Active te gebruiken. Dit product zorgt voor een krachtige -je raadt het misschien al- doorbloeding. Door deze doorbloedingscrème een aantal weken elke avond te gebruiken, zorg je voor meer zuurstoftransport in je huid en een egale doorbloeding. Daardoor is de kans veel minder groot op het ontstaan van pigmentvlekken.

SPF-en maar…

Bescherm ook in deze periode je huid goed tegen de zon, zeker richting de zomer straks toe. Met een dagcrème afgestemd op jouw huidtype, sla je twee vliegen in één klap. Dus wat kies je? Juist, een huidverbeterende dagcrème en ook nog eens een beschermingsfactor. Het mooie aan de producten uit de Sun Perfection lijn is, naast de op jouw huid afgestemde ingrediënten, de macadamia olie die erin zit. Deze voedt niet alleen je huid, maar werkt ook als een natuurlijk bronzer. Je kunt dus goed beschermt zijn tegen de schadelijke invloeden van teveel zon en toch een lekker ge”zon”d kleurtje krijgen.

Benieuwd welke Sun Perfection crème het meest geschikt is voor jouw huid? Ga dan eens langs een huidcoach en laat je huid meten om zo een op jouw huid afgestemd advies te krijgen. Geniet nooit met mate, maar vergeet niet om je huid goed te beschermen.