Glimmen als een kerstbal

By december 22, 2017Huidcoach Amber
Touch of Silk van hannah - hannah huidcoach - hannah blog - Glimmen als een kerstbal

Oooh dear!

Het is bijna zover. De voorbereidingen gaan nog even door en ik struin ondertussen alle kerstmarkten af. Zo gezellig al die lichtjes, glühwein met braadworst en samenzijn met mijn gezin. Ik vind het heerlijk deze dagen voor Kerst. Alleen komen ze nu echt in zicht en dat betekent stressssss! Zelf heb ik alle to-do lists en boodschappenlijstjes al klaarliggen in de keuken, zodat ik zeker weet dat ik niets vergeet.

Glimmen als een kerstbal? No way!

Nu schiet ineens heel even het volgende scenario door mijn hoofd: Ik zit aan het kerstdiner. Het is lekker warm. Ik nuttig een drankje en dan ineens begin ik te glimmen als een kerstbal! Dit jaar ga ik me daar geen zorgen over maken. No way! Want ik heb de Touch of Silk in huis. Eén van de key ingredients is siliconenolie, dat zorgt ervoor dat fijne lijntjes en oneffenheden worden opgevuld en je huid egaal en gematteerd achter blijft. Glimmen is dus zoooo 2016! Je kunt de Touch of Silk inzetten ter vervanging van je make-up, maar ook als primer. Make-up hecht daardoor beter en blijft mooier en langer zitten.

And the award goes to…

De Touch of Silk is bekroond met de Beauty Press Innovation Award. Dit is dé prijs voor het meest innovatieve beautyproduct binnen de professionele schoonheidsbranche. Deze topper is verkozen door vertegenwoordigers van de beauty vak- en consumentenpers. Het juryrapport luidt: “Deze directe teintverbeteraar neemt een unieke propositie in, omdat het product op basis van hoogwaardige, huidverbeterende siliconenolie helemaal een product van deze tijd is”. Een lovende, samenvattende conclusie van de jury. Dit mooie product bevat niet alleen alleen siliconenolie. De basis van vitamine A, C en E hebben bij een consequent langdurig gebruik een sterk huidverbeterend effect. Het volume in je huid neemt toe, pigmentvlekken verminderen en je huid krijgt een antioxidantboost waar je vrolijk van wordt. Ook zal je huid zich sneller herstellen.

Mij zullen ze dit jaar geen kerstbal noemen. Een nog een extra tip van mij: zet een Touch of Silk in je keukenkastje. Verbrand je je aan de braadpan? Gebruik 24 uur lang ieder half uur Touch of Silk, de ideale anti-burner!

Fijne feestdagen!