Het is groen en het gaat van de berg…

By januari 19, 2018Huidcoach Amber
Wintersport Skincare van hannah - Cell Recovery Cream hannah - Touch of Silk hannah - Ski Survival pakket van hannah

Het is groen en gaat van de berg… een skiwi! Het wintersport seizoen is officieel al van start gegaan en menigeen gaat met familie en/of vrienden naar de witte bergen. Zelf ben ik niet zo van de wintersport en dat komt eerlijk gezegd puur door dat laatste woord, sport. Na wat research kwam ik er echter achter dat het vooral een weekend of gewoon een hele week vol gezelligheid is met een béétje actief doen op de piste. Warme chocolademelk met slagroom en rum (goed voor je doorbloeding) drinken, kaiserschmarren eten, twee keer per dag schnitzels en tegenwoordig hebben ze zelfs al een mcSki. Geniaal! Tijdens de après ski worden de nodige schnapps en biertjes genuttigd en uiteindelijk beland je in je verblijf om nog even een ouderwetse bordspelletje te spelen. Dan allemaal op tijd onder de wol, want de volgende dag is het weer vroeg uit de veren. Vakantie? Ik zou kapot zijn na zo’n weekend, laat staan na een week. Sporten en vroeg opstaan klinkt niet echt als een vakantie vind ik, maar niets is minder waar heb ik me laten vertellen.

Jodelahiti

Ga jij de pistes nog op? Zorg er wel voor dat je huid goed beschermd is tegen de kou. Door kou en gure wind tijdens de wintersport heeft je huid te maken met veel vochtverlies. Hydrateren is dus pré, maar ook is het belangrijk om je huid hiertegen te beschermen. Dit kun je doen met de Cell Recovery Cream. Deze zalfachtige crème beschermt je huid tegen het vochtverlies doordat het als een laagje op je huid blijft liggen. Daarnaast zitten er vitamines in die je huid intens voeden. Tijdens de wintersport is de Cell Recovery Cream als het ware een kacheltje voor je huid. Het houdt erin wat erin zit en de kou houdt-ie buiten. Ook de Touch of Silk kun je gebruiken om je huid te beschermen tegen de kou. De verfijnde siliconenolie in de Touch of Silk beschermt je huid ook tegen het vochtverlies en een leuke bijkomstigheid? Het vult tegelijkertijd fijne lijntjes en rimpels op. Hierdoor gaat je huid er egaal en mat uitziet.

Let the sun shine

Hoe lekker is het om na een lange tocht heerlijk even bij te komen in de zon? Lekker een kleurtje op doen en wat vitamine D. De zonnestralen worden alleen wel versterkt door de weerkaatsing van het licht op de sneeuw. De hele dag sta je bloot aan UV-stralen. Een goede zonbescherming is hierdoor een must. Hoe handig is het dan om een dagcrème met SPF te gebruiken? De Sun Perfection zijn dagcrèmes met een SPF, dus je kunt het onder de Cell Recovery Cream of Touch of Silk aanbrengen en heerlijk genieten van je vakantie.

Leuk weetje? Wanneer je schaduw langer is dan jijzelf maak je geen vitamine D aan als je heerlijk in de zon zit.