Elise,Touch of Silk, Enzymatic Skin Peeling, Huidcoach Amber

Morgen is het Bevrijdingsdag. De festivals en kleedjesmarkten zijn er in overvloed. Overal is er wel iets te doen en we vieren op deze dag onze vrijheid. Om stralend op een festival te verschijnen, kun je je huid ook bevrijden van een overvloed aan dode huidcellen. Zo maak je de weg weer helemaal vrij, zodat je huid alle werkstoffen uit je serum en/of crème kan opnemen.

Vrij zijn, ik wil alleen maar vrij zijn

De Enzymatic Skin Peeling is een milde peeling en het fijne is dat deze voor iedere huid geschikt is. Het hele huishouden kan dus een en dezelfde peeling gebruiken! De Enzymatic Skin Peeling haalt de dode huidcellen weg die je normaal pas na 48 uur zou verliezen. Je kunt de peeling daarom zelfs een week of twee iedere dag gebruiken om je huidstructuur even flink aan te pakken. Maar je kunt de peeling natuurlijk ook gewoon tweemaal per week gebruiken om je huid gezond en lekker actief te houden. Als je de peeling aanbrengt gaat je huid flink prikkelen. Dit betekent dat het z’n werk doet. Na een minuut of vier stopt het prikkelen en merk je dat de peeling is ingedroogd. Nu kun je bepaalde “verdikte of verkleurde” plekken (zoals je T-zone of pigmentvlekken) nog extra aanpakken door de peeling af te rubbelen. Doe dit wel boven de wasbak, want anders krijg je onnodig schoonmaakwerk en je hebt het al druk genoeg toch? Door met je vingertoppen over de verdikte gedeeltes heen te “wrijven”, krijg je al het ware een gumeffect. Als je klaar bent, kun je de resten van de peeling afspoelen met warm water of nog beter met een warm kompres uit de magnetron. Je huid voelt bevrijdt, glad en zacht aan. Daarna nog even goed voeden met het serum en/of de crème die voor jouw huid geschikt is (die hoef je lekker niet met het hele huishouden te delen) en jij bent klaar om een (bevrijdings)dansje te doen.

Tip voor Bevrijdingsdag: Breng een dun laagje Touch of Silk aan voor jij of misschien je kind in de schmink gaat. Zo bescherm je de huid en kun je de schmink aan het einde van de dag beter verwijderen tijdens je reiniging.