Winter is coming

By november 17, 2017Huidcoach Amber
Peelen - Glycolic Gel 6% - hannah huidcoach - hannah SIRC

De zomerkleding ligt op zolder en mijn wintercollectie hangt weer in de kast. De bomen beginnen nu kaal te worden en de zon heeft duidelijk zijn kracht niet meer. De koude maanden vind ik heel fijn. ’s Avonds met een goed boek op de bank, een heerlijke boswandeling,  aan de warme chocolade melk met slagroom op het terras. Wel onder een heater natuurlijk, want ik ben een koukleum.  Tijdens deze maanden mag je ook je huid niet in de kou laten staan. Deze gure maanden hebben weerslag op je huid. Zo verlies je snel vocht van binnenuit en moet je je huid van buitenaf goed beschermen tegen de kille weersomstandigheden. Het zijn de perfecte maanden om je huid eens goed te peelen om ‘m even heel hard aan het werk te zetten en al die dode huidcellen te verwijderen. En zoals je van hannah gewend bent, zijn hier voldoende producten en methoden voor in huis. De Glycolic Gel 6% is bijvoorbeeld een mooie peeling om in deze periode aan je huidroutine toe te voegen.

I’ve got a feeling…

…dat het tijd is voor een peeling! De Glycolic Gel 6% bevat een laag percentage glycolzuur. Je huid kan na het aanbrengen hiervan beter vocht binden,  je verbetert hiermee dus op een veilige manier de hydratatie van je huid. Ook voor het vervagen van littekens kun je de Glycolic Gel 6% gebruiken. Doordat de peeling je dode huidcellen verwijdert en je huid in de diepte weer aan het werk zet, blijft de buitenste huidlaag glad en worden de werkzame stoffen in de overige producten beter opgenomen.

Anti-aging?

Ik ben niet anti, want ik wil graag oud worden. Maar natuurlijk wel op een mooie manier! Na ons 25ste levensjaar gaan we langzaamaan verouderen. De aanmaak van collageen en elastine wordt helaas nu al minder. Collageen en elastine zorgen voor een stevige, volle huid met weinig rimpels. Jammer genoeg wordt de aanmaak van deze twee na je 25ste  al minder. Je ziet het meestal nog niet, maar ik kan je verzekeren dat het wel gebeurt. Belangrijk dus om al op jonge leeftijd iets te doen om die opbouw van collageen en elastine actief te houden. Misschien heb je het al door, want inderdaad de Glycolic Gel 6% stimuleert je huid om actief te blijven of weer actief te worden. Dat ligt een beetje aan je leeftijd. Het resultaat? Een glanzende en zachte huid dat stevigheid behoudt plus fijne lijntjes en zelfs rimpels die steeds minder zichtbaar worden. Je kunt vroegtijdige veroudering hiermee heel mooi tegen gaan.

Ook op pigmentvlekken doet deze peeling het goed. Het zorgt er namelijk voor dat deze vlekken opgelicht worden. Het is niet zo dat je de 6% alleen op de pigmentvlekken aan kunt brengen, omdat je anders witte vlekken krijgt. Het werkt niet blekend, maar oplichtend.

Run Forrest run

De fijne lijntjes rondom je ogen ben je misschien ook liever kwijt dan rijk, neem ik aan? De Glycolic Gel 6% kun je ook hier veilig aanbrengen doordat het een milde peeling is. Dus fijne lijntjes rondom je ogen? Ik zou zeggen: ren naar de huidcoach en laat checken of dit therapeutisch product ook bij jouw huid past. En als je toch bij de huidcoach bent, laat dan direct je huid meten om te kijken of je nog wel de juiste crème in huis hebt voor jouw huid dit seizoen.