Lekkere oliebol

By januari 4, 2019Huidcoach Amber
hannah_Happy New Year_oliebol_Cleansing Clay_Active Dry

De feestdagen zijn achter de rug en we zijn knallend het nieuwe jaar ingegaan. Bij mij gaat dat altijd gepaard met heel veel lekker en vooral ongezond eten. De kilo’s zijn er dan ook weer aangevlogen, maar ach… het is nog winter en met een lang vest kun je een hoop verbloemen. De pepernoten met chocolade, kilo’s marsepein, kerstkransjes, overheerlijke tapas en natuurlijk de oliebollen heb ik in december niet overgeslagen. Helaas voor de kilo’s, maar ook voor mijn huid want die begint er langzaamaan ook uit te zien als een oliebol met krenten! Door al dat vette en ongezonde voedsel, krijg ik er toch echt wat puistjes bij. Ai!

New year, new intentions
Tijd om die puisten de kop in te drukken en 2022 te starten met een pukkelvrije huid. De Cleansing Clay en de Active Dry zijn hiervoor uitermate geschikt. Want ondanks de pukkels heb ik ook een hele gevoelige huid. De Cleansing Clay slaat twee vliegen in één klap! Of mochten we dat niet meer zeggen van PETA, omdat het dieronvriendelijk is? Je snapt vast wat ik bedoel 😉 De Cleansing Clay is namelijk een masker welke ontgiftend en zuiverend werkt, maar tegelijkertijd ook je huid rustig maakt. Precies wat ik nu nodig heb! Dit masker zorgt ervoor dat mijn pukkels wegtrekken en mijn gevoelige huid gekalmeerd wordt en weer heerlijk zacht aanvoelt. Door dit in deze “onrustige” periode een paar keer per week aan te brengen, bouw ik direct ook een relaxmoment voor mezelf in om even bij te komen na alle hectiek van de afgelopen maand. Na 10 minuten verwijder ik het masker met een warm microwavekompres en breng ik het op mijn huid afgestemde serum en de crème aan. Als laatste stip ik de puistjes aan met Active Dry. Dit product trekt de talg in de ontsteking naar boven en zorgt dat het herstelproces van mijn huid wordt versneld. Ik begin het jaar met een egale en pukkelvrije huid en heel misschien moet ik ook maar eens gaan nadenken hoe ik die kilo’s eraf ga krijgen, maar dat zien we later wel weer.

Best wishes
Voor iedereen een super knallend en vooral huidverbeterend nieuw jaar toegewenst met veel leuke, nieuwe momenten en een stralende huid! En wil je nu weten welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid? Vraag je huidcoach naar de mogelijkheden!

Leave a Reply