Lekkere oliebol

By januari 2, 2023Huidcoach Amber

De feestdagen zijn achter de rug en we zijn knallend het nieuwe jaar ingegaan. Dit gaat vaak gepaard met heel veel lekker en vooral ongezond eten. De kilo’s zijn er dan ook weer aangevlogen, maar ach… het is nog winter en met een lang vest kun je een hoop verbloemen. De pepernoten met chocolade, kilo’s marsepein, kerstkransjes, overheerlijke tapas en natuurlijk de oliebollen hebben we in december niet overgeslagen. Helaas voor de kilo’s, maar ook voor je huid want die begint er langzaamaan ook uit te zien als een oliebol met krenten! Door al dat vette en ongezonde voedsel, krijg je er toch echt wat puistjes bij. Ai!

New year, new intentions
Tijd om die puisten de kop in te drukken en 2023 te starten met een pukkelvrije huid. De Cleansing Clay en de Active Dry zijn hiervoor uitermate geschikt. De Cleansing Clay slaat twee vliegen in één klap! Of mochten we dat niet meer zeggen van PETA, omdat het dieronvriendelijk is? Je snapt vast wat we bedoelen 😉 De Cleansing Clay is namelijk een masker welke ontgiftend en zuiverend werkt, maar tegelijkertijd ook je huid rustig maakt. Precies wat we nu nodig hebben! Dit masker zorgt ervoor dat je pukkels wegtrekken en de gevoelige huid gekalmeerd wordt en weer heerlijk zacht aanvoelt. Door dit in deze “onrustige” periode een paar keer per week aan te brengen, bouw je direct ook een relaxmoment voor jezelf in om even bij te komen na alle hectiek van de afgelopen maand. Na 10 minuten verwijder je het masker met een warm microwavekompres en breng je het op jouw huid afgestemde serum en de crème aan. Als laatste stip je de puistjes aan met Active Dry. Dit product trekt de talg in de ontsteking naar boven en zorgt dat het herstelproces van de huid wordt versneld. Zo begin je het jaar met een egale en pukkelvrije huid en heel misschien moet j er nog maar eens over nadenken hoe je die kilo’s eraf gaat krijgen, maar dat zien we later wel weer.

Best wishes
Voor iedereen een super knallend en vooral huidverbeterend nieuw jaar toegewenst met veel leuke, nieuwe momenten en een stralende huid! En wil je nu weten welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid? Vraag je huidcoach naar de mogelijkheden!

Leave a Reply