Don’t be afraid to sparkle

By december 8, 2017Huidcoach Amber
Sparkling Spray van hannah - hannah Sprakling Spray - hannah SIRC

Sinterklaas en zijn Pieten hebben de boot alweer gepakt op weg naar Spanje. Dat betekent dat de Kerst ons langzaamaan tegemoet komt. Nog even en dan gaat de “kerststress” beginnen. Dit weekend ga ik eerst beginnen met de kerstspullen van zolder te halen. Dit jaar wordt het de kleur zilver, want ik houd nu eenmaal van een beetje sparkle. Ook ga ik voor het eerst voor een “echte” boom. Vroeger hadden we thuis altijd een echte dennenboom en de geur van de natuur in huis maakt mij simpelweg vrolijk. Buiten begint het echt koud te worden en ik blijf nu, als het even kan, liever binnen. Daarom lijkt een echte boom me heerlijk! Niet alleen voor de kerstsfeer haal ik de natuur in huis, maar ook mijn huid kan wel een beetje nature gebruiken. Ik heb in deze periode de 100% natuurlijke Sparkling Spray in mijn badkamer staan.

Spray with benefits

Eten en drinken is een must voor onze ontwikkeling, maar ook je huid heeft vocht en voeding nodig om goed te blijven functioneren. De Sparkling Spray is een hydraterende spray en bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan natuurlijke Aloë Vera. Dit verzorgt je huid en werkt kalmerend. Wat veel mensen niet weten, is dat het ook belangrijke werkstoffen uit je huidverbeterende crèmes transporteert. Als je deze spray gebruikt vóórdat je je crème aanbrengt, heb je a) minder crème nodig en b) worden de werkstoffen uit je crème ook nog eens beter opgenomen! Het vochtgehalte van je huid krijgt na het gebruik van de Sparkling Spray een krachtige boost. Deze fijne vernevelaar heeft ook een matterende invloed bij een overtollige glans op de huid en je kunt er makkelijk je make-up mee fixeren. Ik was eerlijk gezegd al om bij “minder crème”, want dat betekent dat ik langer met mijn crème doe en dus meer geld overhoudt om voor mijn dierbaren te shoppen voor de feestdagen.

Het resultaat bij gebruik van deze spray? Een tintelfrisse, transparante voorbereiding op de hoogwaardige werkstoffen van je huidverbeterende crèmes. Dus mijn advies? Do more of what makes you sparkle and leave a little sparkle wherever you go! Ik ga lekker shoppen.