Detoxen? Doe mij maar Teatoxen!

By januari 26, 2018Huidcoach Amber
hannah teatox - winactie - hannah teatox pakket - hannah Cleansing Oil - hannah Cleansing Clay - hannah Skin Conditioner - hannah teatox

Een jaar geleden besloot het hannah team dat het wel eens goed zou zijn om te gaan detoxen. Een sapkuur van vijf dagen. Bijna ons hele team deed eraan mee en de verbazing was groot toen ik mij ook aanmeldde. Ik houd van eten en het liefst met zo veel mogelijk suikers en calorieën erin. Ik weet als geen ander dat dit echt niet goed voor zowel je lijf als je huid is, dus dacht ik vorig jaar: een nieuw jaar, een frisse start, ik ga ervoor! Ik heb de vijf dagen volgehouden, maar vraag me niet hoe. Ik zag overal eten en droomde zelfs over eten. Ook kreeg ik zo’n beetje alle bijwerkingen die je kunt krijgen zoals hoofdpijn, misselijk, overgeven en het koud hebben. Na deze vijf dagen was ik er helemaal klaar mee en heb ik direct een reep milka chocolade in huis gehaald en helemaal opgegeten. Oké, ik weet dat dat fout is en dat het hele effect daarmee teniet gedaan werd, maar ik kon het gewoon niet laten. Dit jaar ga ik het anders aanpakken. Iets doen wat meer in “mijn straatje” ligt. Ik ga Teatoxen en mijn huid gaat detoxen! Wat houdt het in? Ik ga mijn huid behandelen met producten die mijn huid reinigen en detoxen onder het genot van een heerlijk kopje thee. Zo kan ik gewoon blijven eten wat ik wil.

How to detox

Binnen de hannah range zijn er meerdere producten die je huid reinigen, maar ik kan ze natuurlijk niet allemaal tegelijk gaan gebruiken. Ik pas ze dan ook aan op mijn huidmeting en het seizoen. Ik ben hierdoor voor nu uitgekomen op 3 producten. De Cleansing Oil, de Cleansing Clay en de Skin Conditioner.

De Cleansing Oil gebruik ik tweemaal per dag om mijn gezicht te reinigen. Het is een hydrofiele olie, wat wil zeggen dat-ie vermengbaar is met water. Het is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën en hij komt ook nog eens uit de hannah Clear lijn, welke volledig ecologisch is. Hiermee verwijder ik eerst het oppervlakkige vuil van mijn huid op een milde en milieu vriendelijke manier.

De Cleansing Clay ga ik eenmaal per dag gedurende twee weken lang gebruiken. Deze reinigende klei bevat twee verschillende en 100% natuurlijke kleisoorten die een synergetische werking op elkaar hebben. Hierdoor worden afvalstoffen, onzuiverheden en talg onttrokken aan je huid. Tegelijkertijd wordt je huid door het masker geactiveerd, middels het laten vrijkomen van zuurstof in de cellen en zo heb je een echt “detoxmasker”. Nu wordt het tijd voor dat kopje thee want de Cleansing Clay laat je +/- 10 minuten inwerken.

My cup of tea

Na het afhalen van de Cleansing Clay met een warm microwave kompres breng ik de Skin Conditioner aan. Ook deze komt uit de Clear lijn en is dus helemaal natuurlijk. Dit rijke serum is ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie optimaal herstel te genereren. De huid is door de kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in dit serum in staat zichzelf optimaal te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd. Heerlijk, want die rimpels worden toch wel een beetje zichtbaar nu en de kou laat ook zijn sporen achter van droogte op mijn huid. De Golden Seaweed is één van de ingrediënten in dit serum en het mooie hieraan is dat het een DNA-beschermende eigenschap heeft. Hierdoor is dit een heel mooi product om als voorbereiding in te zetten op bijvoorbeeld het voorjaar en de zonschade die in deze tijd opgedaan wordt door je huid. Hopelijk zal de zon veel schijnen, maar we willen de nadelen er natuurlijk niet van. Deze manier van detoxen is meer my cup of tea, dus ik ga aan de Teatox! Doe jij met me mee?