Zonneschijn op Sint Valentijn geeft goede wijn

By februari 12, 2018Huidcoach Amber
hannah Personal Choice - Valentijnscadeau - Personal Choice - hannah huidcoach

Het is bijna zover… Valentijnsdag. De dag waarop we massaal voor onze brievenbus gaan liggen in de hoop dat de postbezorger ons niet overslaat. In mijn geval is de kans alleen groot dat ik daar voor niets ga liggen. Onzin noemen ze het bij mij thuis, maar toch hoop ik stiekem dat ik wél een mooi cadeau krijg. Ook al zeggen wij van niet; wij vrouwen vinden het echt wel leuk om verrast te worden en zeker van een anonieme afzender is het heel spannend. Wil jij je geliefde verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau en niet met een standaard bos bloemen, een geur of chocolade aankomen? Dan heb ik ideeën genoeg voor je!

Persoonlijke keuze

Zie je het al voor je? Je geliefde opent een kaart met daarop de tekst: “jij bent mijn persoonlijke keuze! Liefs, je Valentijn.” En dan wordt het (natuurlijk prachtig ingepakte) cadeau geopend en wat ziet je geliefde daar… de Personal Choice! Jouw persoonlijk gekozen crème voor je liefste! Ik hoor je denken, lekker zoetsappig, maar ja we houden er stiekem van en het is maar een idee. Een jeugdig ogende, volumineuze en glad uitziende huid dat is natuurlijk iets wat je graag cadeau wilt doen, want je gunt jezelf de aanblik van je geliefde met een mooi huid. Met de Personal Choice zit je daarom helemaal goed en stiekem is het dus ook een mooi cadeau voor jezelf.

Relax!

Wanneer we ouder worden, wordt iedere cel en dus ook onze huid lui en hierdoor minder actief. De celdeling gaat trager, het volume neemt af en het verouderingsproces wordt langzaamaan steeds meer zichtbaar. Naast deze biologische factoren eisen natuurlijk ook mechanische factoren zoals mimische expressie en de zwaartekracht hun tol. Vergeet ook zeker niet je levensstijl, want dat kan ook veel invloed hebben op het verouderingsproces. Maar maak je geen zorgen! Zolang er huidelasticiteit en spieractiviteit aanwezig zijn, is er nog genoeg verbetering te behalen. Of te behouden natuurlijk. De Personal Choice heeft een ontspannende werking op je huid. Dit komt door de werkstof Calmosensine. Dit is als het ware de botox zonder naald. Calmosensine ontspant je huid, waardoor fijne lijntje direct minder zichtbaar worden. Op de langere termijn zullen ook rimpels minder zichtbaar worden. De stabiele en krachtige vitamine C in deze crème zorgt ervoor dat je huid weer wat “voller” wordt en het collageen een flink boost krijgt. Een gladde en stralende huid gun jij je geliefde toch ook? Ik kan in ieder geval niet wachten tot het Valentijnsdag is. Wie weet krijg ik dit jaar toch ook een persoonlijk uitgezochte cadeau…