The most wonderful time…

By december 7, 2021Huidcoach Amber
Brilliant Touch van hannah - hannah huidcoach - Brilliant Touch met wit diamantpoeder

De voorbereidingen voor Kerst zijn in volle gang. Shoppen voor cadeaus, een kerstdiner voorbereiden en je outfit zorgvuldig bij elkaar zoeken, om er een bijzondere kerst van te maken. En je huid? Natuurlijk wil je shinen tijdens de feestdagen.

Diamonds are a girls…

Een mooie egale huid willen we natuurlijk allemaal. Tijdens de feestdagen wil je er helemaal op je kerst-best uitzien. De selfies zullen rijkelijk gemaakt worden en eerlijk is eerlijk, daar wil iedereen goed op staan. Binnen de hannah range bestaat de perfecte “selfie” crème genaamd: Brilliant Touch. Wit diamantpoeder zorgt ervoor dat het licht weerkaatst wordt, waardoor je teint in één klap helder en mooi egaal oogt. Het maakt foundation vrijwel overbodig en geeft je huid een selfieproof filter, zodat je op social media nu echt #nofilter kunt gebruiken! Doordat je je foto niet meer door de “wasstraat” van filters hoeft te halen, heb je extra tijd over om nog even te gluren onder de boom welk cadeau voor jou is en je geliefde en familie aandacht te geven in plaats van aan je telefoon.

Shine bright

Naast het diamantpoeder bevat deze kanjer siliconenolie en Progeline. Siliconenolie werkt verzachtend op de huid en vult kleine oneffenheden en fijne lijntjes onmiddellijk op. Progeline vermindert de verschijning van rimpels en pakt met name skinsagging (beter bekend als huidverzakking) én huidverslapping aan. Dus niet alleen de selfie-generatie heeft iets aan deze crème, maar ook voor de ouderwordende huid is het zeer geschikt.

Nu zijn diamonds natuurlijk a girls best friend, maar ook voor mannen is dit een fijn product om na het scheren te gebruiken voor een gladde en zachte huid zonder irritaties. Diamanten zijn natuurlijk het leukste om te krijgen, en dankzij Brilliant Touch nu voor iedereen betaalbaar. Zet ‘m op je verlanglijstje en let your skin eat diamonds for breakfast and shine all day!