Stoptober, houd vol!

By september 30, 2022Huidcoach Amber
stobtober_cell active_Opulence Serum

Oktober, de maand waarin massaal gestopt wordt met roken. Hele sites zijn er om je een hart onder de riem te steken en om te praten met “mede-stoppers”. BN’ers houden dagboeken bij om te laten zien dat niet alleen jij het moeilijk hebt. Zo is er nog veel meer om je te steunen. Het enige wat ik kan zeggen is: goed bezig, houd vol en je huid is je heel dankbaar! Stoppen met roken heeft natuurlijk alleen maar voordelen, ook voor je huid. Dit is de uitgelezen kans om huidverbetering nu een extra zetje te geven, om nog stralender voor de dag te komen. Hieronder mijn hart onder de riem en alle voordelen voor je huid op een rijtje door het stoppen met roken:

Opulence Serum voor een stevige huid

Iedere sigaret breekt +/- 25mg vitamine C af in je lichaam. Laat je nou net vitamine C nodig hebben voor de opbouw van collageen en dus een stevige huid. Dit is dus één van de redenen waarom een rokershuid sneller veroudert. Oeps! Door producten rijk aan antioxidanten en op basis van vitamine C te gebruiken, zit je dus goed. Tadaaaa, let me introduce you to het Opulence Serum! Opulence is de overtreffende trap van rijkelijk en dit serum is op basis van 20% stabiele vitamine C. Dat zegt je misschien niet zo veel, maar geloof me, dat is veel én ook nog eens rijk aan antioxidanten. Rokers hebben vaak meer verkleuringen en oneffenheden in de huid en daarom bevat dit serum ook het ingrediënt Wonderlight wat oplichtend werkt op pigmentvlekken. Eigenlijk bedenk ik me nu dat we dit serum ook wel het After Smoke Serum hadden kunnen noemen. Maar goed zo heet-ie niet, al is dit serum dus voor de stoptobers onder ons nu echt een aanrader!

Zuurstofboost met de Cell Active

Nicotine vernauwt de bloedvaten in je huid, waardoor er minder zuurstof en voedingstoffen vervoerd kunnen worden. Daardoor heeft een rokershuid vaak een grauwe, doffe kleur. Met de juiste ondersteuning heb je binnen no-time weer een frisse huid. Producten die de doorbloeding, en daarmee de zuurstoftoevoer, op gang brengen zijn een must. Cell Active is zo’n product. Deze therapeutische crème activeert je doorbloeding krachtig, waardoor er een zuurstofboost ontstaat. Dit is geen crème om aan te brengen als verzorging, maar enkel om de doorbloeding te stimuleren. Nadat je de crème hebt aangebracht zal je de huid extra goed moeten voeden met bijvoorbeeld het Opulence Serum en een crème aangepast op jouw huid en de behoefte hiervan.