Denise’s festive skin preps

By december 21, 2023Denise Speelman
happy hannah user_Denise Speelman_skincare tips

De feestdagen, we zijn er allemaal maar weer druk mee. Wat trekken we aan, met welke lekkere hapjes maken we onze buik weer rond en wat geef jij dit jaar cadeau aan de mensen die je liefhebt?

Waar ik zelf vooral mee bezig ben is eerst even relaxen tijdens de feestdagen om daarna samen met mijn familie extra te kunnen knallen in de oliebollenkraam! Zij bakken oliebollen op twee verschillende plaatsen in onze Noordelijke provincie Groningen en tijdens de laatste en drukste dagen van het jaar help ik ze altijd. Nu krijgen we eerst de feestdagen (met meer veel te lekker eten dan je huid misschien zou willen) en daarna sta ik lekker de hele dagen boven een vette olie pan om de bollen bruin te krijgen. Daar zal mijn huid vast blij mee zijn, denk je ook niet? Haha, daarom probeer ik er deze dagen éxtra goed voor te zorgen en wil deze routine graag met jullie delen.

Cleansing Oil

Elke ochtend en avond start ik met het goed reinigen van mijn huid met de Cleansing Oil. Deze olie vind ik het allerfijnste om mijn huid schoon te krijgen van al het vuil van dag of nacht. Met deze reiniging heb ik echt het gevoel dat ik mijn huid goed en diep reinig maar tegelijkertijd ook voedt. Wat ik persoonlijk bijvoorbeeld echt niet fijn vind, is wanneer je de huid hebt gereinigd en het daarna zo droog aanvoelt. Tegelijkertijd geef je jezelf met deze reinigingsolie ook direct een massage, want je moet hem even inmasseren om al het vuil mee te nemen. Daarna meng je het met water en was je het eraf. Het begin van je relaxmomentje in de badkamer zo tijdens de feestdagen!

Cleansing Clay

De Cleansing Clay gebruik ik niet elke dag, maar wel elke week om mijn huid net even een extra en diepere reiniging te geven. Überhaupt is je huid goed verzorgen al een goed teken dat je met selfcare bezig bent, maar zo’n fijn masker is net een beetje de kers op je taart voor je huidverbetering. Vind je ook niet? We weten allemaal wel dat voeding ook invloed heeft op onze huid en met de kerst heb je dit misschien minder goed onder controle. Je moet vooral genieten, maar ik wil mijn huid ook blij houden. Dus na die paar wijntjes of kerstkransjes te veel ga ik eerste kerstochtend even een verwen momentje voor mezelf houden en deze detoxmasker aanbrengen. Geloof me, je huid voelt daarna zo lekker zacht en verzorgd aan! En daarna kan je weer door met eten, haha 😉

Prepare Potion

Eigenlijk is de hannah Prepare Potion een soort controle reiniging voor mij, wanneer ik namelijk op mijn wattenschijfje nog veel make-up of ander vuil zie zitten, ga ik mijn huid nog een keer goed inmasseren met de Cleansing Oil. Ik breng meestal twee pompjes aan op een wattenschijfje en neem echt elk stukje van mijn gezicht tot aan mijn hals mee. Reinigen kun je eigenlijk nooit te veel doen (als je de juiste producten gebruikt!) en ik heb sinds ik met hannah in aanraking ben gekomen echt wel geleerd dat je daardoor juist je huid echt kunt verbeteren. Als een schoon doek kun je het dan weer beschilderen met mooie dingen zoals deze producten:

Vitamin Complex

Vitamientjes, vitamientjes! Diegene die mij echt kennen, weten dat ik van gezond eten houdt en altijd probeer om aan de aanbevolen hoeveelheid fruit en groente te komen. Mijn huid mag hier natuurlijk niet in achter blijven en vooral niet wanneer ik tijdens de feestdagen toch iets minder vitamientjes in mijn lichaam krijg. Wat ik lekker vind aan deze spray is dat het een fris gevoel geeft na het reinigen en ervoor zorgt dat de volgende producten die je gebruikt ook beter worden opgenomen. Bovendien: hydrateren is belangrijk! Vooral na al die wijntjes. Heb jij al na dorst van het idee?

Personal Choice

Eén van mijn all time personal favourites is toch echt wel de Personal Choice. Deze rijke crème heeft een direct ontspannend en kalmerende werking. Fijn tijdens drukke periodes wanneer je wel bijvoorbeeld stress ervaart, maar ook zonder die stress vind ik deze crème heel fijn. Deze crème gebruik ik alleen in de ochtend na het aanbrengen van het Vitamin Complex en geeft me direct een verzorgd gevoel dat ik er weer tegen aan kan.

BeYOUty Serum

Sinds kort ben ik voor de nacht overgestapt op het hannah BeYOUty Serum en wauw, wat is dit toch héérlijk! Gewoon direct na het aanbrengen van dit serum heb je al zo’n fijn glowy gevoel en ben je benieuwd hoe je de volgende dag wakker wordt. Nou ik kan je vertellen; mijn huid ziet er elke ochtend heel rustig en egaal uit. Nu we toch weer zoveel mondkapjes moeten dragen, is dit serum helemaal een uitkomst. Afgelopen week had ik last van een paar onzuiverheden (die ik liever niet tijdens het kerstdiner heb) en doordat ik echt goed heb gereinigd en het BeYOUty Serum heb gebruikt, is deze echt aanzienlijk minder geworden!

Fijne ‘face’dagen gewenst!

Over Denise Speelman 

Leave a Reply