Mr. & Mrs. Grey

By december 1, 2017Huidverbetering
Vale huid - hannah Oxys Genes.jpg 2

In het donker rijd je naar je werk en in hetzelfde donker rijd je weer terug naar huis. Wat is er nou zo leuk aan de donkere dagen? Gezellig ’s avonds op de bank een filmpje kijken met de verwarming en kaarsjes aan, en natuurlijk met een lekker hapje erbij. Het weer laat te wensen over en dus zit je in deze periode veel binnen. Door het tekort aan daglicht krijgt je huid steeds meer tinten grijs. Je huid gaat er steeds grauwer, doffer en valer uitzien. Niet alleen door het gebrek van daglicht, maar ook door weinig slaap, stress, roken, huidverdikking en nog veel meer factoren kunnen hierbij een rol spelen. Vooral weinig zien van “de dag” doet onze huid vaak niet veel goeds. Een grijze gloed is steeds meer zichtbaar op je gezicht en de feestdagen komen eraan, dus tijd om daar iets aan te doen!

Houd je huid uit die winterslaap

Om er voor te zorgen dat jij dit jaar niet die vale huid krijgt met die grauwe gloed, is het belangrijk om de zuurstoftoevoer in jouw huid goed te blijven activeren. Dit kun je doen door een crème te gebruiken dat zorgt voor zuurstoftransport. De Oxys Genes is zo’n crème, want dankzij een geavanceerd transport systeem zorgt het ervoor dat zuurstofmoleculen je cellen activeren. Een ware zuurstofboost! Een leuke bijkomstigheid is dat deze crème ook donkere kringen onder je ogen kan verminderen! Hier gaan vaak afvalstoffen zich ophopen. Door het zuurstoftransport in je huid met de Oxys Genes te activeren, kunnen die afvalstoffen beter worden afgevoerd. Zeker in combinatie met de Cell Active is dit een ware oppepper!

Zuurstof doet leven

Zuurstof heb je nodig om te leven en ook jouw (huid)cellen hebben dit nodig om levendig te blijven. Het resultaat? Een huid met een gezonde kleur! Rozige wangen alsof je net Fifty Shades of Grey op de TV hebt gezien of dat je een lange wandeling in het bos hebt gemaakt. Donkere kringen onder je ogen die als sneeuw voor de zon verdwijnen en mensen die denken dat je op vakantie bent geweest is het resultaat. Dus houd je huid uit die winterslaap en ga aan de zuurstof. Zorg er dus voor dat je niet deel uitmaakt van het duo Mr. & Mrs. Grey, tenzij je het over Fifty Shades of Grey hebt… dan komt die rode blos vanzelf!