Last-but-not-least_Marjolein-Koolen_hannah-Xperience

Begin vorige maand werd ik bij hannah in Voorthuizen uitgenodigd voor een hannah Xperiance. Wauw wat een super mooie locatie en wederom genoten van een heerlijke luxe gezichtsbehandeling. Tijdens het intakegesprek werd er een VisioFace foto gemaakt. Verschillende huidlagen werden goed onder de loep genomen. “Hidden spots”, zonlicht schade werd zichtbaar gemaakt. Oh my god, wat schrok ik hiervan! Maar uiteindelijk bleek de schade gelukkig onder de norm te zitten. Het is confronterend om vrijwel letterlijk met je neus op de feiten gedrukt te worden. Ook dit maakt mij bewust om goed voor je huid te zorgen én om goed beschermd de zomer in te gaan.

De laatste weken ben ik intensief aan de slag gegaan met het gebruiken van hannah producten. In eerste instantie leek het mij best veel om tweemaal daags vijf verschillende verzorgingsproducten te gebruiken. De ochtend- en avondroutine zaten al snel in mijn ritme. Het zit nu zo in mijn avond/ochtend rituelen ingebouwd dat het een vaste gewoonte is geworden.

Tussentijds heb ik door mijn huidcoach Anja in Riel een extra huidmeting laten uitvoeren. Puur om te kunnen kijken of mijn huid goed reageert op de producten en jawel hoor! De percentages zijn verbeterd. Het vetgehalte in mijn huid is wel wat achteruit gegaan. Dit kan door mijn medicijngebruik komen. Mijn huidcoach adviseerde mij om wat vaker per dag First Aid te smeren.  Als extra ondersteuning ben ik de High Quality gaan smeren zodat mijn vetpercentage gestimuleerd wordt. High Quality bevat overigens SPF15 om mijn huid meteen tegen zonlicht(schade) te beschermen! Dit advies werkt goed voor mij.

Een huidcoach heeft tijdens het gebruik van hannah producten ook absoluut een meerwaarde. Zij kunnen door hun expertise bijsturen waar nodig is. Ook zijn de resultaten van de afgelopen weken zichtbaar te zien. Mijn huid heeft weer een natuurlijke glans en bevat meer kleur. Daar word ik blij van! Daarom geloof ik heilig in de beloftes van hannah producten. Helaas heb ik het gebruik van de producten tijdelijk moeten staken, omdat ik last had van ontstoken traanbuisjes. Na een tussenpose van drie dagen heb ik de behandeling weer opgepakt. Dán merk je pas wat je huid mist en hoe hard je het nodig had. Na deze drie dagen ben ik weer de producten gaan gebruiken en mijn huid had weer meteen een ontspannen uitstraling. Dat medicijngebruik invloed heeft op de huid, is voor mij niets nieuws. Maar dat hannah producten hierin iets kunnen betekenen, is een harde feit!

Lees ook de vorige blog van Marjolein: Look Good Feel Better Treatment 

  • First Aid
  • High Quality SPF15