Van Nederlandse bodem

By februari 16, 2018Huidverbetering
hannah - Producten van nederlandse bodem - hannah huidcoach - Nederlands cosmetica merk

Ken je dat gevoel? Je zit naar de Olympische Spelen te kijken en je denkt: jeetje dat doet ons landje toch maar weer even! We zijn een klein land, maar van alle markten thuis. Alles is te doen en te behalen in “ons” kikkerlandje en we zijn er trots op! Niet alleen tijdens de Olympische Spelen, ook zeker weer ieder jaar als “onze” Miss Nederland op een internationaal podium staat te stralen om ons land te vertegenwoordigen.

Wij gaan voor duurzaam

Bij hannah zijn wij trots op Nederland en daarom kiezen we ervoor om zoveel mogelijk uit Nederland te halen. De fabriek waar alle hannah producten geproduceerd worden, staat in Zeewolde. Een klein half uur rijden van ons hoofdkantoor in Voorthuizen. Zo werken wij mee aan duurzaamheid en onze economie. Regelmatig mogen wij met het hele team een kijkje in de keuken nemen in de fabriek. Ik kan je vertellen dat dit een bijzonder leuke ervaring is! We mogen het magazijn zien waar alle ingrediënten opgeslagen worden. Vervolgens zien we het gehele productieproces met als laatste het afvullen van het eindproduct in de verpakkingen. Dat mocht ik ook een keer proberen. Ik kan je vertellen dat je hier behoorlijk handig in moet zijn. Dit gaat met een rap tempo waar ze in Pyeongchang jaloers zullen zijn! Normaal krijg ik een eindproduct in mijn handen en dat ga ik testen. Gemiddeld duurt het een klein jaar voor wij alles getest en doorontwikkeld hebben en we dan eindelijk een product kunnen lanceren! Het is erg leuk om te zien hoe het er in de fabriek aan toe gaat, want vaak krijg je deze kans niet.

Neerlands trots

Producten van Nederlandse bodem die echt iets doen voor je huid en als bedrijf zijnde meewerken aan duurzaamheid in ons koude kikkerlandje is iets waar ik als hannah huidcoach heel trots op ben. Hollandser dan dit kun je huidverbetering niet krijgen!