Finally!

By oktober 11, 2017Video's
Huidcoach Amber backstage bij de Finale Miss Nederland 2017 - hannah SIRC - hannah huidcoach .png 2

Finally!

Afgelopen maandag was het zo ver. Na veel avonturen, volop repeteren, een bootcamp week, de persronde en natuurlijk nog een laatste touch-up bij de huidcoach was op 9 oktober de finale van Miss Nederland 2017. Daar mocht ik van heel dichtbij de hele dag bij zijn!

Studio 21, here we come

De dresscode van de avond was glamour/feestelijk en daar kwam mijn eerste heikel punt. Wat moet ik aan?! Want ik heb niet heel veel glamorous outfits in mijn kast hangen. Toch heb ik mijn miss-ie volbracht en zorgvuldig mijn outfit uitgezocht. Na mijn make-up, sieraden en natuurlijk de juiste crème ingepakt te hebben om me de dag door te helpen, ging ik op pad.

Toen ik aankwam was het al een drukke en gezellige boel. Iedereen was bezig met zijn of haar taak en natuurlijk werd er volop gekletst over de show die ons te wachten stond. Kappers en visagistes waren druk in de weer om alles klaar te zetten. Nog even klokken met de finalisten of ieder kapsel wel op tijd af zou zijn tijdens een wissel. Ik bracht nog snel de nodige Touch of Silk aan vóór de finalisten de make-up in gingen. De Touch of Silk heeft een matterend effect op de huid, doordat hij op basis van siliconenolie is. Hierdoor is hij heel mooi in te zetten als primer. Make-up hecht beter, blijft mooier en langer zitten en tast minder de huid aan.

Rehearsal time

Tijdens de repetities werd de hele show opgevoerd. De finalisten liepen met hun haren in de krulspelden in onesies en comfortabele kleding op hakken over het podium. Zoals je je kunt voorstellen was dit een heel leuk en grappig gezicht. Zo werden de laatste puntjes op de i gezet. Tijdens het diner (yep, ze eten gewoon) was de spanning steeds meer te voelen, maar de onderlinge gezelligheid werd daardoor zeker niet minder.

Time to dress

Ook ik ging me omkleden. Na een hele dag in zo’n mooie zaal heeft je huid alleen wel even wat extra’s nodig. Door alle spanning had ik ’s nachts niet heel goed geslapen en mijn ogen konden dus zeker iets extra’s gebruiken. Daarom had ik die ochtend nog snel de 4YOUth ingepakt. Deze crème op basis van argireline geeft een huidontspannend effect op fijne lijntjes en rimpels. Het stimuleert ook de collageenproductie en celvernieuwing, waardoor dit effect op de langere termijn ook blijvend is. Mijn Cinderella Cream, alleen ik hoefde niet om middernacht thuis te zijn. Dat is maar goed ook, want na een spetterende show waar volop werd gerocked met stoere kleding en mooie jurken, sexy badpakken en de uiteindelijke kroning van  Miss Nederland 2017 was er een net zo spetterende afterparty. Even de voetjes van de vloer en natuurlijk de kersverse Miss Nederland Nicky Opheij feliciteren. Mijn dag zat er toen op en wat was-ie leuk. Wat heb ik toch een heerlijke job!