huidverbetering_botox_fillers_bindweefselmassage

Vraag het huidcoach Amber


Dit is het moment, jouw grote kans! Eindelijk kun je al je prangende huidvragen op haar afvuren, aan de enige, echte Huidcoach Amber herself.
Zij komt namelijk met een nieuwe hannah video serie, een serie die wij samen met jou willen maken. Deze serie zal bestaan uit een flacon vol met humor en een pot vol met informatie, hèt recept om het beste uit je huid te halen en op een makkelijke en gezellige manier, de do’s en don’ts te weten te komen. 

Termen als Skin Analyzer, Bindweefselmassage en Enzymatic Skin Peeling, klinken ons bekend in de oren, maar roept bij jou, de kijker, misschien wel tien verschillende vragen op. Misschien heb je geen idee waar poriën nou voor zijn, of heb je ontzettend last van een vette huid. Ben je die rimpels helemaal zat, maar wat is nou de beste aanpak? Amber heeft met jarenlange ervaring, het antwoord voor jou

Wil jij nou graag een vraag insturen? Laat het ons dan vooral weten via onderstaand contact formulier of via vraag@hannah.nl. Veel kijk (en leer)plezier!

Afleveringen